Seizoenschecks

Seizoenschecks

Een seizoenscheck kunt u zien als een extra controle, om u voor te bereiden op specifieke weersomstandigheden. Voordat u op vakantie gaat bijvoorbeeld, of om er zeker van te zijn dat u de winter doorkomt zonder autopech. AutoCrew Bogaerts in Olmen voert betrouwbare seizoenschecks uit voor eerlijke prijzen.

Zomercheck

 

Gaat u in de zomer met uw auto op vakantie? Dan is het verstandig om voor vertrek een zomercheck uit te laten voeren bij AutoCrew Bogaerts. Daarmee kunt u namelijk veel gevallen van autopech voorkomen, zoals oververhitting van uw motor! Tijdens een zomercheck controleren wij onder andere uw remmen, banden, koelvloeistof, airco, oliepeil en de conditie van uw accu. Als er tijdens die controle gebreken aan het licht komen, lossen we die voor u op zodat u veilig op weg kunt.

Wintercheck

 

Winterse omstandigheden hebben invloed op de conditie van uw auto. Als het buiten vriest kan dit bijvoorbeeld voor accuproblemen zorgen en strooizout zorgt ervoor dat uw auto kan gaan roesten. Tijdens een wintercheck controleren wij daarom onder andere uw accu, banden, ruitenwissers, verlichting, remmen en oliepeil. Door deze controle wordt de kans op pech onderweg een stuk kleiner. De wintercheck is trouwens ook perfect te combineren met een bandenwissel! We adviseren u graag over de juiste banden voor uw auto.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen